Vandens tyrimai

Iš viso rasta 2 įrašų
Geriamojo vandens kokybė
Vandens kokybę vartotojai įvertina tiesiog paragavę ir nusprendžia, ar vanduo skanus, ar ne. Jie remiasi organoleptinėmis savybėmis (skoniu, kvapu, spalva, drumstumu). Nemalonaus skonio vanduo sukelia neigiamą fiziologinę reakciją net ir tada, kai nėra tiesioginės grėsmės sveikatai, pavyzdžiui, padidintos koncentracijos geležies ar mangano. Tirpūs gamtiniai geležies ir mangano junginiai, reaguodami su oru, iškrinta į nuosėdas, nudažo vandenį ruda arba pilka spalva. Toks vanduo gali atrodyti labai nepatraukliai, bet yra visiškai nepavojingas žmogaus sveikatai. Tačiau kai kurie elementai ir junginiai, pavyzdžiui, nitratai, nitrit
Intelektualiosios vandens sistemos išmaniesiems namams
„Phyn” pristatymas: nauja bendrovė, kurios misija yra taupyti vandenį Naujos „Uponor Group” ir „Belkin International” bendros įmonės įkūrimo tikslas yra pateikti rinkai išmaniąsias technologijas, kurios pagerintų vandens naudojimo namuose ir pastatuose efektyvumą. Naujoji bendrovė „Phyn LLC” kurs intelektualias vandens tiekimo sistemas, kurios apsaugos pastatus nuo nuotėkių ir pažeidimų, bei padės taupyti gyvybiškai svarbiausią pasaulyje gamtinį išteklį – vandenį. Phyn koncentruosis į pažangiausias technologijas, kurios stebi ir programuoja pastatų vandens tiekimo sistemas. Pagrindinis tikslas yra padidint